23948sdkhjf

Ny direktør udstikker vækstkurs for Elogic Systems

Lars Prisak har sat sig i direktørstolen hos Elogic Systems, selskabet der blev skabt gennem en fusion af Elogic og Triax Systems i maj sidste år.

Han udstikker nu en vækstkurs for både for produktion og stab hos fusionsfirmaet i Hornsyld. Det skriver hsfo.dk.

- Vi forventer vækst både inden for eltavler og elskabe det kommende år. Salget af eltavler følger byggeriet, og der er godt gang i markedet med nye hospitaler, fabrikker og ejendomme. På skabssiden er der fin aktivitet inden for udbygning af fibernet, bl.a. i Frankrig, siger Lars Prisak til avisen.

Væksten skal ifølge den nye direktør også slå igennem i antallet af medarbejdere. Det gælder både Danmark, hvor der i dag er 75 ansatte, og i Polen, hvor Elogic Systems har 160 medarbejdere.

Lars Prisak tiltrådte ifølge CVR-registret stillingen som administrerende direktør hos Elogic Systems den 2. juni 2017. Han har seneste været direktør hos højttalerproducenten Dynaudio i Skanderborg, en post han selv forlod i november 2016.

Elogic Systems producerer eltavler til industrien og elinstallatører samt kapslinger til el-, fiber- og kommunikationsbranchen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078