23948sdkhjf

NKT Photonics køber laserproducent

NKT Photonics køber Onefive, en schweizisk producent af ultra hurtige lasersystemer. Det oplyser NKT i en pressemeddelelse.

Købet styrker NKT Photonics inden for materielbehandling med know how og flere produkter til porteføljen. 

- Det er et nøgleelement i vores strategi at udvide forretningen i det spirende marked for materielbehandling. Med Onefive styrker og udvider vi produktiltbud og know how markant i dette spænende marked, siger Basil Garabet, CEO i NKT Photonics.

Seneste i en række indkøb
NKT Photonics’ øgede aktivitetsniveau i segmentet materielbehandling betegnes som en tilføjelse til Onefives eksisterende tilstedeværelse på medicinalmarkedet. Selskabet har bl.a. ISO13485 certificering.

Styrkelsen af NKT Photonics’ markedsposition blev indledt for halvandet års tid siden med købet af engelske Fianium, der udbyder ultrahurtige højeffekt-lasersystemer.

Onefive blev grundlagt I 2005, har 41 ansatte og hovedsæde i Zurich i Schweiz samt en afdeling i Berlin, Advanced Laser Diode Systems. Selskabet har en stærk produktportefølje inden for ultra hurtige lasere, specielt inden for femto- and picoekund systemer. Kunderne er hovedsageligt i medico og life science-segmenterne, men firmaet leverer også lasersystemer til industriel materialebearbejdning og videnskabelige formål.

Købet ventes afsluttet i september i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094