23948sdkhjf

Stor distributør går ind i Irland med opkøb

EET Europparts overtager irsk AV-distributør

EET Europarts fortsætter opkøbene med købet af majoriteten i Fusion Technologies. Med købet etablerer den voksende distributør sig også på det irske marked.

- Fusion Technologies har en meget stærk position på det irske marked, som distributør af kvalitetsprodukter til professionelle AV-kunder, og er således et perfekt match for os, i forhold til at styrke forretningsområdet Pro-AV & Digital Signage, siger Group CEO John Thomas, EET Group, og tilføjer:

- I forbindelse med majoritetsovertagelsen er jeg glad for at kunne meddele, at Damien Brennan fra Fusion Technologies Ltd. bliver Managing Director i det nyetablerede selskab, EET Europarts Ireland, som også kommer til at tælle en række andre dygtige medarbejdere fra Fusion Technologies. 

Fusion Technologies Ltd. blev grundlagt i 2004 og er i dag en af Irlands førende distributører af AV-produkter. Virksomheden samarbejder med en række betydende AV-producenter. 

Stopper ikke opkøbene her
EET Europarts er løbende på udkig efter potentielle opkøbsmuligheder. I øjeblikket er der flere akkvisitioner i støbeskeen.

- Vi har en meget ambitiøs ekspansionsstrategi, både organisk og akkvisitivt. Og de mange akkvisitioner vi gennemfører er stærkt medvirkende til vores succes med at vækste virksomheden og de forskellige forretningsområder, siger John Thomas. 

- Målet er, at vi skal være en af de førende Pro-AV & Digital Signage distributører på det europæiske marked senest i 2020, og med akkvisitionen af Fusion Technologies har vi taget endnu et skridt i den retning, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125