23948sdkhjf

Indien - nyt marked for dansk velfærdsteknologi

MedTech Innovation inviterer 29. august til netværksmøde for virksomheder, der vil drage erfaringer fra det indiske marked.

Den indiske medico- og velfærdsindustri er i rivende udvikling. Og danske virksomheder kan ride med på bølgen ...

Netværket MedTech Innovation inviterer 29. august til 'Knæk nøden - Medtech og healthcare på emerging markets. Et arrangement, der henvender sig til virksomheder, der vil lære af erfaringer på det indiske marked.

MedTech Innovation fokuserer på etableringen af konkrete offentlige-private innovationspartnerskaber og skaber mødesteder for industri, forskning og sundhedsvæsen.

MedTech Innovationhar fokus på:

  • startups og SMV’er
  • understøttelse af virksomhedsudvikling.
  • assistance til virksomheder i at få adgang til forskning, studier og teststeder for klinisk evidens.
  • adgang til internationale samarbejdspartnere og kompetencepersoner.
  • rammerne for udvidelse af virksomhedernes netværk og samarbejdsmuligheder.

Indien er dog også et - for mange - meget anderledes marked, end hvis man normalt søger mod danske og nordeuropæiske markeder.

"Mange overser dermed emerging markets i vækst, der p.t. er i en rivende udvikling og hvor det økonomiske vækstpotentiale er langt højere," skriver MedTech Innovation i indbydelsen fra netværket.  

"De nye forbrugere efterspørger bl.a. de teknologier, som vi allerede har i dag i Danmark. Der er både et kæmpe low cost område og et meget attraktivt high end marked," lyder det fra MedTech Innovation.

Den 29. august kl. 9.00-15.00 inviterer MedTech Innovation, Innovationsnetværket for Sundheds- og velfærdsteknologi, Welfare Tech, Coconut Factory, Healthcare Denmark, Dansk Industri og Udenrigsministeriet til et arrangement, hvor virksomheder kan høre om muligheder og erfaringer med det indiske marked.  

Arrangementet afholdes i Udensrigsministeriet i København og tilmelding skal ske her.

FAKTA

Indien tripler deres økonomi hvert 10. år, og forventes at være verdens 3. største forbrugermarked i 2025. Deres Medtech industri er spået til at nå $50 B i 2025, fra $10 B i 2015, og de er i top 2 når det kommer til sundhedsturisme.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094