23948sdkhjf

Hellerup-firma skal levere 500.000 lyskilder til Coop

Coop investerer 100 millioner i LED-belysning, som skal leveres af Nordic Business Light

Nordic Business Light har vundet et udbud af de helt store.

Firmaet i Hellerup er valgt af detailkæden Coop som leverandør af LED-belysning til Coops 1.200 butikker i Danmark. 

- Coop har gennemført en meget professionel proces og har sat sig et ambitiøst mål og tager dermed førertrøjen i Dansk detailhandel når det gælder energioptimering, kundeoplevelser i butikker og forbedret lønsomhed med lys, hvilket er vores absolutte spidskompetence, siger Nordic Business Lights administrerende direktør Ian Wallentin.

Projektet gennemføres fra nu og indtil udgangen af 2018 af. 

Måske den største enkeltstående LED-kontrakt i Danmark
For Coop er målet at reducere energiforbruget med 20 procent i 2020 i forhold til 2014. En stor del af denne besparelse skal komme fra, at al belysning udskiftes til LED.

Opgaven dækker grundlæggende alle typer belysning i alle typer af rum og udstyr, og kan altså komme op på 500.000 lyskilder.

- Kontraktens omfang estimeres, inklusiv deltagelse fra Brugsforeninger, at kunne runde 100 mio. kr. Måske er dette den største enkeltstående LED-kontrakt i Danmark og måske hele Norden, vi ved det reelt ikke, siger energichef Peter Kjærgaard Svendsen, Coop og tilføjer: 

Udskiftningen omfatter alle Coop butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Fakta og Irma samt de selvstændige Brugsforeninger der ønsker at indgå.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109