23948sdkhjf

Inexso skifter gear og navn

Firmaet bag de elektroniske sikringsskabe bliver til Swapsafe

Inexso, som fremstiller elektroniske bokse til sikker nøgleudveksling, skifter navn til Swapsafe.

Ændringen sker i forbindelse med, at firmaets stiftere har købt en række hidtidige investorer ud. I den forbindelse får Inexso  tilført en millioninvestering, ligesom der er indgået et strategisk partnerskab med en række aktør – herunder Styromatic, Prevas og Treco - for at sikre stabilitet omkring selskabet.

Blandt de nye samarbejdspartnere er også det aarhusianske designbureau Design-People, som har udarbejdet den ny identitet til Swapsafe.

Kæmpeaftale i hus
Aarhus-firmaet indgik i foråret en stor strategisk aftale med overnatningstjenesten Airbnb. Samarbejdet betyder, at Swapsafes nøglebokse bliver sat op rundet om i verden. Forud var gået halvandet års forhandlinger, og en længe ventet forsikringsgodkendelse af firmaets udendørs selvbetjeningsboks, Safetybox, til nøgleudveksling spillede en ikke væsentlig rolle.

Resultatet af firmaets hård arbejde og godkendelsen betyder også at man er klar til at demonstrere sikkerhedsboksen til intelligent nøgleudveksling for offentligheden på
SecurityUser Expo den 27.-28. september 2017 Bella Center i København.

Produktion i partnerskab
Swapsafes produktion er lagt hos elektronikproducenten Styromatic i Brabrand og metalfirmaet Treco i Aalestrup.

Arbejdsdelingen er, at Styromatic står for alt indkøb og produktion af de elektroniske komponenter i Swapsafes produkter, hvorefter Treco overtager og står for den mekaniske produktion, slutmontage, test og lagerføring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078