23948sdkhjf

Energikoncern fortsætter kommercielle aktiviteter et par år endnu

Ro om Ewii Fuel Cells, Ewii Telecare og Ewii Mobility - i nogle år

Energikoncernen Ewii har været gennem et stormvejr den seneste tid.

Efter et repræsentantskabsmøde tirsdag kunne den nyvalgte formand Jørn Limann og konstitueret direktør Jens Chr. Sørensen løfte lidt af sløret for, hvordan man fremover forholder sig til de udskældte kommercielle aktiviteter i selskaberne Ewii Mobility, Ewii Fuel Cells, Ewii Telecare samt Midtjysk Køleservice. Det skriver Fredericia Dagblad.

Ewii Mobility, Ewii Fuel Cells og Ewii Telecare arbejder henholdsvis med elkøretøjet Tripl, brændselsceller og telemedicinske løsninger.

Holde fast i projekterne
Eksterne konsulenter har siden efteråret haft de fire selskaber under lup og i en analyse kommet med forslag til hvordan, der skal ageres på disse selskaber i løbet af de kommende tre til fem år.

På den baggrund har Ewii-ledelsen besluttet at udvikle på projekterne i nogle år endnu – dog med lidt ændringer fra tidligere, hvor selskaberne har givet store underskud.

- Budgetafvigelserne er ikke acceptable, og vi følger nøje udviklingen. Vi har foreslået, at der i de kommercielle selskaber tilknyttes professionelle medlemmer, som har viden inden for de enkelte områder, og så skal vi have lagt nogle realistiske men stadig ambitiøse mål for selskaberne, siger Jens Chr. Sørensen.

Strategien for selskaberne skal dog fremlægges for repræsentantskabet og godkendes før den mejsles i sten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078