23948sdkhjf

Develco giver styringer en overhaling hos Beumer

Århus-virksomheden har opgraderet og standardiseret den elektroniske styringsenhed til Beumer Groups sorteringsanlæg til lufthavne og pakkecentraler.

Develco har været samarbejdspartner med Beumer i mange år på elektroniksiden. Tilbage i begyndelsen af 1990’erne var Develco med til at lave konceptudvikling og udvikling af hardware og software til S2000 sortererens styringsenhed, som havde banebrydende teknologi i form af fieldbus og distribueret intelligens. På daværende tidspunkt eksisterede der faktisk slet ikke et ord for fieldbus. Sorteringsanlægget kører den dag i dag i flere hundrede lufthavne og pakhuse og er løbende blevet opdateret af Develco. Det skriver Develco i en pressemeddelelse.

I kraft af sin tætte samarbejdsrelation med Beumer Group har COO Regner Krug Bendtsen fungeret som projektleder. Han udtaler:

- Jeg har medvirket i udviklingsopgaver for Beumer Group og det tidligere Crisplant i mere end 25 år og står nu også som ansvarlig for produktion af deres elektronikprodukter. Den baggrund giver naturligvis en god ballast rent kompetencemæssigt, og det var der også brug for på grund af de system- og tidsmæssige begrænsninger, siger han.

Beumer Group har fået honoreret koncernens ønsker om teknologisk forandring, og manager R&D, Ulrik Steen Hansen, kommenterer udviklingsarbejdet således:

- I Beumer Group er vi super tilfredse med projektet. Udviklingsteamet fra Develco har arbejdet meget professionelt og dedikeret, og resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger.

I et koncernperspektiv er standardiseringen og foreneligheden med tidligere systemløsninger værdifuld såvel økonomisk som kvalitetsmæssigt. Genbrug af elementer i udviklingsprocessen er – alt andet lige – medvirkende til at reducere fejlkilder, og anvendelse af færre komponenter i koncernen som helhed nedsætter udgifterne til vedligehold og lagerføring.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079