23948sdkhjf

Nyt om navne: Prevas skruer op for det tekniske blus

Peter Aagaard Kristensen, Prevas’ nyudnævnte vice president Technology, ser frem til at bidrage til den tekniske udvikling.

Prevas har i de seneste år oplevet stor efterspørgsel på produktudviklingsprojekter og specialistkompetencer. Virksomhedens kernekompetence er at tilbyde kunderne state-of-the-art teknisk udvikling. Det vil forsat være i fokus, men man skruer nu endnu mere op for blusset.  Det skriver Prevas i en pressemeddelelse.

- Vores vision er, at vi vil blive endnu bedre til at arbejde inden for zonen mellem teknisk udvikling, brugerforståelse og forretningsstrategi. Denne vision kræver mere af vores organisation, og vi har set behovet for en stærk brancheprofil til at koordinere de tekniske aktiviteter, lede vores stærke specialister, fungere som teknisk opfinder på vores mange projekter og ikke mindst bidrage med gode ideer og kompetent teknisk viden. Vi har derfor valgt at udnævne Peter Aagaard Kristensen, til vice president Technology, siger Henrik Møller, administrerende direktør i Prevas.

Peter Aagaard Kristensen startede som nyuddannet M.Sc.EE. i 2005 i I/O Technologies, der senere blev købt af Prevas, og er med rekordfart strøget til tops i organisationen.

Han har været involveret i mere end 60 af Prevas’ projekter. Først som udvikler og siden som engineering manager. Nu ser han frem til at styrke den tekniske ledelse i Prevas:

- Prevas har altid været en dybt teknisk funderet virksomhed, på forkanten af elektronik- og softwareudviklingen i Danmark. Jeg glæder mig til fortsætte og videreudvikle den strategi, samt sprede det gode budskab om nutidens muligheder inden for digitalisering, Internet of Things og industri 4.0., siger Peter Aagaard Kristensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205