23948sdkhjf

Invisio tager næste skridt sammen med kunderne

Efterspørgsel bag ny produktkategori, der skal sikre producenten af kommunikationsudstyrs position

Invisio vil styrke forretningen med en ny kategori af kommunikationsudstyr til køretøjer. Producenten af kommunikationsudstyr har haft de nye produkter, som er opstået på baggrund af nøglekunders krav og behov, undervejs i nogen tid.

- Dette er et skridt for at styrke Invisios rolle som en førende leverandør af kommunikations- og beskyttelsesløsninger til forsvars- og sikkerhedsstyrker yderligere. Vi har tæt kontakt med vores kunder, og vores nyudviklinger er et direkte resultat af interaktion med dem og forståelse af deres behov, siger Lars Højgård Hansen, CEO i Invisio.

- Vi er godt positioneret i industrien, og vi tror på, at denne nye produktkategori med tiden bil give Invisio markante forretningsmuligheder, samt bidrage til fortsat vækst og udvikling, fortsætter han.

Første produkt i den nye serie bliver et interkom system. Det bliver præsenteret på forsvars- og sikkerhedsmessen DSEi i London denne mående, men bliver først kommercielt tilgængeligt i anden halvdel af 2018.

Med de nye interkom systemer vil firmaet nå både brugere til fods og i køretøjer.

Invisio har i forvejen udviklet en række kommunikations- og hørebeskyttelsessystemer målrettet brugere til fods. De forskellige systemer bliver i dag brugt af forsvar og sikkerhedsstyrker rundt om i verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078