23948sdkhjf

Fart på TechPeoples Aarhus-kontor

Konsulenthuset TechPeople opruster i Aarhus, hvor firmaet har haft kontor i et års tid.

På salgssiden er Henrik Green ansat pr. 1. september. Han er uddannet svagstrømsingeniør med speciale i embedded software.

Henrik har en baggrund som både udvikler og projektleder og ikke mindst med tre patenter i baglommen.

Han har mere end ti års erfaring i lysbranchen, bl.a. fra Martin og fra den kinesiske virksomhed PR Lighting. Desuden har han arbejdet som udviklingschef hos Neets, der udvikler avanceret AV-styring til bl.a. mødelokaler.

TechPeople har desuden hyret Casper Agerskov som embedded udvikler.

- Mit speciale er embedded software, og der hvor jeg er stærkest er driver-udvikling til Linux. Faktisk har jeg igennem hele min karriere arbejdet med Linux på en ARM-processor. Jeg har programmeret rigtig meget i C og C++ og følger med i den nyeste udvikling i C++ verdenen. Jeg føler, at jeg er ret godt med på det område. Senest har jeg sat mig ind i de tre aktuelle C++ revisioner 11, 14 og 17. Men ud over det har jeg brugt mange andre teknologier, herunder .net og Java.

Casper er uddannet IKT-ingeniør og kommer fra et job hos Unisense, der udvikler mikro-sensorer til forskningsverdenen. Han har f.eks. lavet embedded software til de autonome robotter, som havforskere bruger til indsamling af vand- og havbundsprøver, herunder de værktøjer man konfigurerer robotterne med inden en mission.

Desuden har han arbejdet som udvikler hos B&O, hvor han sammen med designafdelingen producerede prototyper af nye produkter, til præsentation i virksomhedens ledelse og bestyrelse.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094