23948sdkhjf

Swapsafe henter penge efter amerikansk forbillede

Ny model skal skaffe producenten af elektroniske sikringsskabe Swapsafe penge til at komme til næste fase i firmaets udvikling. For det koster ikke overraskende rigtig mange penge at udvikle fysiske produkter.

Der er allerede styr på elektronik, software og mekanik i firmaet, som for nylig skiftede navn fra det oprindelige Inexso. Nu venter så den store opgave med salgs- og markedsfremmende aktiviteter, primært med øje for at blive markedsledende i Europa. Det sætter store krav til kapitalberedskabet hos firmaet.

- Jeg har igennem mine 18 år som iværksætter set og prøvet rigtig mange ting og en af de største udfordringer når tingene først tager fart er at have den nødvendige kapitalberedskab i ryggen som kan løfte væksten. Derfor skulle der også nytænkning til finansieringen af Swapsafe, hvor vi har hentet inspiration for hvordan man gøre i USA. Og det har vist sig at være en succes for os, siger stifter og administrerende direktør i Swapsafe, Kasper Hessellund Hansen. 

- Ikke mindst fordi vi nu får henvendelser fra større investorer, men også aktører inden for den finansielle branche som gerne vil være med til skabe nye finansielle produkter som kan understøtte denne måde at skaffe arbejdskapital på, fortsætter han.

Swapsafe har netop udbudt en ny pulje aktier hvor, investorer kan være med til at støtte firmaet. Fristen for at tegne aktier er den 29. september. De foregående to dage kan man se firmaets sikringsskab på messen SecurityUsers Expo i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094