23948sdkhjf

Lampeproducent flytter 40 km mod syd

Omkring 25 arbejdspladser rykker fra Gl. Rye til nye lokaler Hedensted, hvor der er plads til at hente produktion hjem fra udlandet

Lampeproducenten David Super-Light bytter 814 m2 i Gl. Rye ud med nybyggede 1350 m2 i Hedensted. Det skriver hsfo.dk.

- Vi skal have plads til nye produktionsmaskiner, blandt andet fordi vi vil hjemtage noget af vores udenlandske produktion. Men da vi er løbet tør for plads i Gl. Rye, har vi det sidste halve års tid kigget nærmere på en ny placering. Efter at have sat Hedensted, Horsens og Vejle i clinch med hinanden, endte vi i Hedensted på grund af en placering tæt på motorvejen og med masser af trafik hver dag langs Gesagervej, siger direktør Henrik Frimodt Pedersen til avisen.

I starten af 2018 står de første 450 m2 med produktion, udstilling, bogholderi og lager klar til at tage imod en håndfuld medarbejdere. Ekstra 900 m2 med plads til de resterende godt 20 ansatte bygges, når lokalerne i Gl. Rye er afhændet.

David Super-Light producerer udendørsbelysning, primært til det professionelle marked. Firmaet havde et overskud på små 820.000 kr. efter skat i regnskabsåret 2016/17.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484