23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Athena IT-Group A/S
Jørn Andersen og Kim Petri Petersen er begge udtrådt af bestyrelsen, hvor de afløses af Søren Hougaard (ny næstformand) og Carsten Sixhøj.

Samtidig er Jens Erik Thorndahl tiltrådt som formand.

Bang & Olufsen ICEpower a/s
Peter Petersen er udtrådt af bestyrelsen.

Bang & Olufsen Operations a/s
Niels Bjørn Christiansen (administrerende direktør i Danfoss A/S) er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Her afløser han Rolf Eriksen, som dog forbliver i bestyrelsen.

Samtidig er Jørgen Worning udtrådt af bestyrelsen, mens Brian Petersen er indtrådt. Han bliver samtidig ny formand.

Dansk El-Forbund
Formand Jørgen Juul Rasmussen og næstformændene Jan Jensen og Jens-Olav Pedersen er alle blevet genvalgt til deres poster i bestyrelsen.

Desuden er Allan Holm Pedersen genvalgt som organisationssekretær, mens Lene Christiansen, Benny Yssing, Arne Hansen, Stig Pedersen, Ole Klarskov, Ole Tue Hansen, Flemming Warth og Allan Steenberg Andersen alle er genvalgt som forbundssekretærer.

Expert Danmark A/S
Otto Chr. Sekkesæter er udtrådt af bestyrelsen.

FEHA
Henrik Egede, 51 år, er ansat som direktør og tiltræder den 1. april 2011 i stedet for Ebbe Lauritzen, der går på pension den 1. maj 2011.

Henrik Egede har senest drevet selvstændig konsulentvirksomhed og var før det ansat som underdirektør i brancheforeningen IT-Branchen.

FEHA er en forening for fabrikanter og importører af elektriske husholdningsapparater.

LG Electronics
Marcus Jonsson er udpeget som nordisk markedschef for Home Entertainment, hvor han får ansvar for markedsføring og styrkelse af varemærket inden for tv og audio/video.

Marcus Jonsson kommer fra Svenska Spel, hvor han har været ansat i ni år; senest som markedschef for sportsspil og poker.

Siden etableringen i Sverige i 1999 har LG Electronics konstant øget sit salg inden for forbrugerelektronikområdet og er i dag en af markedets førende i Norden inden for fladskærms-tv og hjemmebiosystemer.

Microsoft Danmark
Henrik Kølle Petersen, er udnævnt til lead på mobile communications business i Microsoft Danmark, Norge og Finland.

Miljøstyrelsen
Michel Schilling, 45 år, er udnævnt som ny vicedirektør i Miljøstyrelsen. Han kommer fra en stilling som kontorchef for By- og Landskabsstyrelsens juridiske kontor, hvor han har været siden 2008.

Tidligere har han blandt andet været ministersekretær for miljøminister Svend Auken og kontorchef i Energistyrelsen.

Verdo Entreprise A/S
Lars Bisgaard, 50 år, er tiltrådt i en stilling som salgschef og får til opgave at udvikle og øge salgsindsatsen inden for installation.

Samtidig skal han indgå i det salgsmæssige tværgående samarbejde i Verdo-koncernen.

Lars Bisgaard har blandt andet været direktør hos Insight Building Automation A/S og salgschef hos Siemens Building Automation og hos Nilan.

Verdo Entreprise er en del af energiselskabet Verdo og udfører blandt andet opgaver inden for anlæg, drift og vedligeholdelse af tekniske installationer.

Vækstfonden
Stig Poulsen, tidligere direktør i Danfoss Ventures, er ansat som områdedirektør for Vækstfondens nye vestdanske afdeling i Vojens.

Den nye afdeling får blandt andet ansvaret for at foretage investeringer fra investeringspuljen Vestdansk Vækstkapital på 150 mio. kr., der blev oprettet som led i regeringens udspil ”Danmark i balance”.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141