23948sdkhjf

Data binder industrien sammen

Schneider Electric sætter fokus på integration og sammenhæng i industrien på HI. Forsyning, energioptimering og hurtigere udvikling af applikationer er i fokus på standen.

Danske industrivirksomheder og deres leverandører må og skal blive mere effektive, hvis de skal bevare konkurrenceevnen. Det kræver mere sammenhængende løsninger til eksempelvis produktion, forsyning, bygningsstyring og energy management.

Derfor sætter Schneider Electric integration, sammenhæng og intelligens øverst på dagsordenen på årets HI-messe.

Jan Kaihøj, vice president for Schneider Electrics industridivision i Danmark og Norge, fortæller, at Schneider Electric ser nogle klare tendenser i markedet:

- Maskinbyggeren skal kunne levere højtydende applikationer hurtigere og i skarp konkurrence med andre leverandører. Time-to-market og dermed øget effektivitet i egen udvikling og produktion er afgørende parametre, siger Jan Kaihøj.

- For industrivirksomhederne handler det blandt andet om ydelse, oppetid og effektivitet. Men det handler også om at have et helhedsbillede, og om data, der kan omsættes til handling og løbende optimering af alt lige fra produktion til energiforbrug og vedligeholdelse, siger Jan Kaihøj.

Data et nøgleord
Netop data er et af nøgleordene i de integrerede løsninger, Schneider Electric sætter i fokus på HI-messen. Fællesnævneren er den omfattende EcoStruxure-platform, hvor maskiner og robotter kan bindes sammen med for eksempel software, IoT-enheder, bygningsstyring, energy management og forsyning.

Her kommer Schneider Electrics globale ekspertise på forsyningsområdet ind som en naturlig del af det store billede.

Det fortæller Michael Thode, segmentansvarlig for Power Solutions hos Schneider Electric:

- Forsyning hænger uløseligt sammen med oppetid, effektivitet og sund driftsøkonomi, uanset applikation og bygning. Derfor har vi i Schneider Electric et stort katalog af løsninger, der giver kunderne et komplet, fuldt integreret Power Management System. Det omfatter alt fra energimåling og overvågning af strømkvalitet til proaktiv rådgivning med Power Advisor og aktive filtre til at håndtere harmonisk støj, siger Michael Thode.

Af produktnyheder præsenterer Schneider Electric blandt andet AccuSine PCS aktive filtre og den nye effektafbryder MasterPact MTZ, der sætter nye standarder for afbrydere med indbygget kommunikation og intelligens. Desuden bliver version 13 af SCADA-softwaren IGSS frigivet på messen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078