23948sdkhjf

Succes for Strongits sjællandske sats

Direktør forventer omsætning på et tocifret millionbeløb alene fra udviklingshusets afdeling på Sjælland

Godt tre år efter beslutningen om at etablere en afdeling ved København ser det godt ud for Strongits sjællandske afdeling.

- Vi får flere og flere kunder, som benytter vores dygtige senior konsulenter til både kort- og langvarige udviklingsprojekter, primært inden for embedded SW og HW udvikling. Det er lykkedes os på kort tid at få mange konsulenter placeret på spændende udviklingsprojekter hos vores sjællandske kunder, både egne konsulenter samt freelancekonsulenter. Vi allerede ansat fem seniorkonsulenter samt udvidet vores freelance konsulent-pool med 150 m/k´er, siger Jesper Molin, der har været afdelingsdirektør for Strongits sjællandske afdeling siden 1. januar 2017.

Han forventer nu, at omsætningen i Strongit København vil være et tocifret millionbeløb for 2017, og at der ved årets udgang vil være seks til otte ansatte.

Baggrund for forventningerne er en oplevelse af, at mange virksomheder har gang i hjulene, hvorfor de kan føle sig tvunget til at være på forkant med produktudviklingen, for at sikre deres markedsposition. Men ikke alle kan eller ønsker bevist at have disse R&D folk ansat, men ønsker i stedet at benytte eksterne konsulenter når businesscasen kan retfærdiggøre det. Her kan udviklings- og konsulenthuset stille med sine folk og ekspertise.  

Strongit er konsulent- og udviklingshus inden for intelligent produktudvikling; software, elektronik og mekanik udvikling. Ud over afdelingen i Ballerup har virksomheden også kontorer i Gråsten og Vejle.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062