23948sdkhjf

Fynsk robotvirksomhed går på børsen

Børsnotering skal give Odico ekstra vækst-muskler

Den fynske robotvirksomhed Odico, der udvikler robotteknologi til den internationale byggesektor, skal bruge penge til en opskalering. Pengene skal hentes på børsen i Sverige.

Selskabet gør nu klar til en ny aktieemission i løbet af første kvartal 2018 med efterfølgende planlagt notering på svenske AktieTorget.

- Siden vi grundlagde Odico i 2012, har vi gennemført mere end 250 succesfulde projekter for over 100 kunder i fem lande. Dette har gjort, at virksomheden hidtil har været selvfinansierende, og det er også det bedste bevis på, at vores teknologi fungerer og er attraktiv. Nu står vi overfor at opskalere virksomheden og teknologien globalt gennem lanceringen af konceptet ”Factory-on-the-Fly”. Et koncept som gør os i stand til at pakke og levere vores teknologi til byggepladser verden over, siger Anders Bundsgaard, administrerende direktør for Odico.

Sedermera Fondkommission som rådgivere på den forestående nyemission og notering af Odico.

Odico har de sidste fem år udviklet på konceptet ”Factory-on-the-Fly”. Det gør muligt at flytte industrirobotter direkte ud på byggepladser. Teknologiplatformen gør det muligt hurtigt at fremstille både enkle og komplekse arkitektoniske geometrier direkte fra 3D tegninger.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094