23948sdkhjf

DIS åbner ny afdeling i Kolding

Ingeniørvirksomheden har netop åbnet en ny afdeling i Kolding og er dermed rykket tættere på de sønderjyske kunder

For at følge med den fortsatte vækst af kunder og projekter, har Dansk IngeniørService (DIS) netop åbnet en ny afdeling i Kolding.

- Vi har en ambitiøs vækststrategi med et ønske om at være lokalt repræsenteret, så vi kan komme tættere på vores kunder, og med afdelingen i Kolding ser vi nu frem til at møde de sønderjyske kunder mere lokalt, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Daglig leder af den nye afdeling i Kolding bliver Sam Dehdar. Han er født og opvokset i Kolding og har en M.sc. i Applied Mechanics fra Aarhus Universitet. Sam Dehdar er i forvejen daglig leder af DIS’ afdeling i Esbjerg, og har tidligere været ansat hos Mærsk Olie som strukturel specialist.

- Der er et stort potentiale for DIS i Sønderjylland. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, hvor flere har efterspurgt lokale ingeniør- og konsulentkompetencer, dem får de nu. Og så har Sønderjylland dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de mange kompetencer, DIS allerede har. Jeg glæder mig til, at DIS får sat et lokalt præg i det sønderjyske, siger Sam Dehdar.

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. Og ud over at åbne ny afdeling i Kolding har virksomheden tidligere i år åbnet en afdeling i Orlando, USA og har dermed på verdensplan 14 afdelinger fordelt i Danmark, Tyskland, Polen, Ukraine og USA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064