23948sdkhjf

Rapport: Produktion på vej hjem

Flere direktører overvejer hjemtagning fra Østen, viser ny rapport

En rapport fra Boston Consulting Group viser ifølge Universal Robots, at antallet af topledere, der siger, at deres virksomhed flytter produktionen hjem igen, er steget med 9 procent siden 2014 og med hele 250 procent siden 2012.

Universal Robots peger på, at de hastigt stigende lønomkostninger i traditionelle lavprislande som Kina udhuler de økonomiske fordele ved oversøisk fremstilling. Når producenterne samtidig indser, at udflytning typisk også indebærer kompliceret logistik, ekstra forsendelsestid og vanskeligheder med at reagere hurtigt på ændrede kundekrav, giver det god mening at være på udkig efter nye måder at mindske produktionsomkostningerne og øge produktiviteten.

Her henviser Universal Robot til Trelleborg Sealing Solutions, som har brugt adskillige år på at forske i forskellige måder at optimere produktionen på for at imødekomme efterspørgslen.

- Trelleborg Sealing Solutions er ikke noget særtilfælde. Automatisering ved hjælp af rentabel, avanceret robotteknologi hjælper med omstillingen, i og med at virksomhederne kan fastholde konkurrencedygtigheden, lyder det fra Universal Robots.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109