23948sdkhjf

Stor international konference for antenneteknologi til DTU

DTUs forskergruppe inden for elektromagnetiske systemer er i skarp konkurrence valgt som arrangør af EU CAP konferencen i 2020

EU CAP, European Conference on Antennas and Propagation, er Europas største tekniskvidenskabelige konference. Den samler både forskere og virksomheder, der arbejder med antenne teknologi inden for så forskellige områder som anvendelse i høreapparater, på satellitter og til maritimt brug. Konferencen bliver afholdt i Bella Centret marts 2020 – det år, hvor vi også kan fejre 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetisme. 

- Elektromagnetismen udgør fundamentet for antenner, så det passer rigtig godt sammen. Men det er ikke den eneste grund til, at København vandt konkurrencen som arrangør for konferencen. Det skyldes også, at vi som universitetsgruppe har ry for at udføre vores internationale projekter med bl.a. ESA, European Space Agency, både omhyggeligt, med stor præcision og ikke mindst til tiden, siger Olav Breinbjerg, professor, DTU Elektro. 

Den internationale konference afholdes hvert år og tiltrækker 1300-1400 deltagere. I tilknytning til konferencen er en stor udstilling med deltagelse af virksomheder, der på forskellig vis arbejder med antenner. 

- Vores vision er, at vi med konferencen i 2020 kan samle de danske virksomheder indenfor antenne området og gøre dem opmærksomme både på hinanden og på de muligheder for samarbejde, der eksisterer, siger Olav Breinbjerg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14