23948sdkhjf

Universal Robots klar til kinesisk konkurrence

Antallet af robotter i den kinesiske industri kommer til at stige voldsomt i de kommende år – det samme gør antallet af kinesiske robotproducenter

Universal Robots er allerede etableret i Kina. Specielt den kinesiske bilindustri har taget de fynske robotter til sig, men også elektronikindustrien begynder at vise interesse, skriver Fyens.dk.

Og der er ingen tvivl om, at det er et gigantisk marked, der er ved at folde sig ud. I 2020 ventes 40 procent af verdens robotter at blive installeret i Kina, vurderer Federation of Robotics.

Universal Robots er i år vokset til dobbelt størrelse i Kina og er klar til det store boom. Der bliver dog også tale om et konkurrencepræget marked, hvor den kinesiske regering i høj grad ventes at favorisere lokale producenter. Alligevel tror Adam Sobieski, chef for Universal Robots i Kina, at der er plads til den fynske virksomhed.

- De kan kopiere designet og købe de samme komponenter, men de kan ikke kopiere vores erfaring. Vi har omkring 10 års erfaring, og de er først ved at sætte i gang, så vi har et stort tidsrum, hvor vi stadig kan være førende, siger han til Fyens.dk.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/erhverv/Universal-Robots-lange-arme-Faar-del-i-kinesisk-robot-satsning/artikel/3206322

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109