23948sdkhjf

Dobbeltcifret vækst hos Incap

Overskuddet er forbedret med 26 procent og omsætningen endnu mere hos den finske EMS-koncern

Incap er kommet rigtig godt gennem de ni første måneder af 2017 (M9). Det kan den finske EMS-koncern hovedsageligt takke en udvidelse af produktionen i Indien samt flere opgaver til fabrikken i Estland for. Det skriver Incap i en kommentar til kvartalstallene. 

Koncernen voksede til 37,1 mio. euro, 32,8 procent mere end de ni første måneder sidste år. I samme periode var koncernens driftsresultat og overskud i perioden vokset med henholdsvis 11,5 og 26,3 procent i forhold til 2016. 

- Presset fra kunderne og prisreduktioner samt øgede priser på råvarer udfordrer os også I Fremtiden. Fortsatte forbedringer og LEAN-modeller er vigtige redskaber for at holde driften agil samt sikre, at rentabilitet og kvalitet forbliver på et godt niveau. Markedsudsigterne er gode for øjeblikket, og vores målsætning om at skabe organisk vækst har skabt god vækst, siger Vesa Mäkelä, administrerende direktør i Incap. 

Løfter man blikket mod hele 2017, gentager Incaps ledelse forventningen om en omsætning på 45-50 mio. euro og et driftsresultat over 2016-niveau – forudsat der ikke skal foretages yderligere afskrivninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11