23948sdkhjf

Ministervisit hos Styromatic

Styromatic Electronic i Aarhus gav beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen et indblik i de udfordringer, en mellemstor underleverandør af elektronik står med i dagligdagen

Styromatic Electronics administrerende direktør, Asmus Hamborg-Pedersen, kunne fredag den 17. november hilse beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen velkommen på elektronikfabrikken i Aarhus. 

Ved besøget fik ministeren og nogle af hans lokale partifæller et indblik i den daglige tavleopfølgning, som er den røde tråd i virksomheden, da de blev vist rund på gulvet i Styromatics produktion. 

Gæsterne var begejstrede for Styromatics investering i ufaglærte medarbejdere, som tages ind i virksomheden, oplæres og dygtiggøres ved interne og eksterne kurser. Et væsentligt emne som gav anledning til en rask diskussion om beskæftigelsespolitik på gulvet i produktionen. 

Besøget blev afsluttet med en opfordring fra Styromatics direktør, Asmus Hamborg-Pedersen, til ministeren og de lokale politikere om fortsat at arbejde for, bedre infrastruktur, kvalificerede medarbejdere, bedre forhold, vilkår og investeringer til nye dygtige start-ups.  

Styromatic har hovedkontor i det vestlige Aarhus samt eget datterselskab i Thailand med 170 ansatte i gruppen. Mere end 40 procent af omsætningen eksporteres til Tyskland og andre EU-lande samt oversøiske kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078