23948sdkhjf

Libratone hiver stikket på dansk afdeling

15 ansatte ved højttalerproducentens afdeling i Skive fik mandag besked om lukningen

Højttalerproducenten Libratone lukker afdelingen i Skive. 15 ansatte bliver berørt af lukningen, som vil ske hen over sommeren 2018. 

- Libratone er i en rivende international udvikling. Nye markeder og nye produkter bliver løbende tilføjet, og udviklingen kræver, at vi tilpasser vores organisation tilsvarende. Vi har derfor besluttet at konsolidere vores produktudvikling internationalt. Konsekvensen er desværre, at vi lukker afdelingen i Skive, skriver Johannes Huus Bogh, formand for Libratone i Danmark, i en pressemeddelelse.

De 15 ansatte i Skive fik beskeden mandag. Fire vil blive tilbudt job ved firmaets afdeling i København, hvor support-funktionen bliver samlet. De resterende skal finde nyt arbejde. 

- Det er en tung beslutning at lukke i Skive – ikke mindst fordi 15 værdsatte ansatte arbejder der. Men den globale udvikling kræver, at vi også har en stringent organisation globalt, siger Johannes Huus Bogh.

Flytter rundt på funktionerne
Virksomhedens aktiviteter omkring global marketing og PR, produktstyring, kundesupport, salg, regnskab samt den fortsatte udvikling af Libratones design bliver både nu og i fremtiden styret og håndteret fra det globale hovedkvarter i København.

Udvikling bliver fremover samlet internationalt, så Libratones global product managing director med base i København arbejder sammen med folk i Kina. Samtidig er der samspil med et engelsk søsterselskab, der tager sig af den stadig vigtigere software-del.

Forandringen har ikke betydning for forventningen til resultatet for 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096