23948sdkhjf

Spicas controllere giver gamle møller ekstra tid

Ordre fra østjysk energiselskab sender Spica Technologys elektronik ind i vindmøller i Jylland og på Fyn

Spica Technology er blevet valgt af det danske energiselskab SA Energi til at retrofitte fem Nordex N50 800kW vindmøller med et nyt styresystem. Det oplyser Silkeborg-selskabet, som fremstiller elektronik til vindmøllebranchen, på sin hjemmeside. 

De fem Nordex N50 møller er placeret med tre møller i Søndersø, en i Vojens og en i Brædstrup. Styresystemet i møllerne vil blive udskiftet i løbet af det første kvartal i 2018. 

SA Energi foretaget udskiftningen for at sikre driften på de fem vindmøllermøller. Fordi der ikke længere har adgang til reservedele til denne type mølle, har selskabet valgt at udskifte den gamle NC1 controller med en ny controller - Spica Technology’s SCS controller. 

- Vi vil gerne opnå bedre adgang og tæt overvågning af vores aldrende N50 møller, så vi kan planlægge og optimere vores vedligehold af møllerne. Retrofit controlleren fra Spica opfylder vores krav og giver os muligheden for at reducere produktionstabet med deres remote control, siger Anders Haislund fra SA Energi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079