23948sdkhjf

Robotfirma lagt i dvale

Ejerne har opsagt flere medarbejdere i odenseanske CP Robotics

Ejerkredsen bag CP Robotics instiller aktiviteterne i den odenseanske robot-startup. Det bekræfter Jens Kristian Damsgaard, firmaets kontaktperson og direktør for medejeren Science Ventures Denmark, overfor Electronic Supply. 

Flere medarbejdere er i den forbindelse opsagt, herunder CCO Teit Silberling

En egentlig nedlukning er der dog ikke tale om, understreger Jens Kristian Damsgaard. 

- Det er vores opfattelse, at den patentbeskyttede teknologi bag CP Robotics er overordentlig interessant og det er vores plan, at den fortsat skal produktudvikles. Vi har dog måtte erkende, at det fremover må ske i en anden opsætning, end det hidtil er foregået, siger Jens Kristian Damsgaard til Electronic Supply. 

Stod uden direktør
I forvejen stod det klart, at firmaet stod uden direktør fra udgangen af november. I oktober kom det frem, at Sabina Kethelz forlader posten som administrerende direktør, blot et lille år efter kun overtog den fra Jimmy Alison Jørgensen. 

Ejerne af CP Robotics tæller ud over Science Ventures Denmark også Syddansk Innovation og Styrelsen for Institutioner og Uddannelsestøtte hvis engagement tegnes af Syddansk Innovation. 

CP Robotics blev stiftet i august 2015 af Science Venture Denmark og Syddansk Teknologisk Innovation med Jimmy Alison Jørgensen som direktør.  

Firmaet har udviklet et unikt og avanceret program til robotarme, som gør det muligt for robotten automatisk at planlægge sin arbejdsgang ved f.eks. slibning, skæring og fræsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187