23948sdkhjf

DPA Microphones sætter sig på sit eget salg

Kopierer amerikansk succesformel på de vigtigste markeder

DPA Microphones styrker salget i kernemarkederne England og Tyskland. Trækket skal sætte yderligere fart på væksten hos den nordsjællandske producent af highend mikrofoner. 

- Efter en god forretningsmæssig og organisatorisk udvikling i DPA i de senere år tager vi nu det næste større strategiske skridt og etablerer egne salgsorganisationer på de vigtige britiske og tyske markeder, siger Kalle Hvidt Nielsen, administrerende direktør i DPA ifølge sn.dk. i en pressemeddelelse. 

- Det skal bidrage til at accelerere væksten i de kommende år, hvor vi vil trække på vores positive erfaringer fra den succesfulde etablering af egen salgsorganisation i Nordamerika, uddyber han.

Lyden af Londons teaterområde
I Storbritannien er der tale om et egentligt opkøb af den britiske distributør af professionelle audioløsninger, Sound Network. Overtagelsen gennemføres den 1. december 2017 som et generationsskifte efter mere end 20 års samarbejde. 

- Ved at købe forretningen kan vi fastholde vores tætte samarbejde med selskabet og bygger videre på de stærke relationer, Sound Network allerde har med vores altafgørende britiske forhandlere og kunder. Sound Network har en lang række prestigefyldte kunder, herunder de fleste teatre i West End, som har betydning ud over Englands grænser, siger Kalle Hvidt Nielsen. 

I Tyskland etablerer DPA en dedikeret salgsorganisation i samarbejde med firmaets nuværende distributør, Mega Audio. Martin Kaaber, DPAs chef for salg I Tyskland, Østrig, Schweiz og Baltikum, vil stå i spidsen for DPA Tyskland. Samtidig vil nøglemedarbejdere fra Mega Audio vil blive tilbudt ansættelse fra 1. marts 2018. 

- Vi er helt sikre på, at denne strategiske investering vil give os den nødvendige salgsmæssige styrke til at accelerere væksten og skabe et større og stærkere DPA med endnu tættere forbindelse til forhandlere og kunder. Den nuværende organisering har skabt gode resultater i begge markeder gennem årene, men nu er vi klar til at investere i at øge væksten, siger Kalle Hvidt Nielsen ifølge sn.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078