23948sdkhjf

Leverandør vil erobre markedsandele med SKI-aftale

Informationsteknik A/S er godkendt som SKI-leverandør og skal de kommende år levere AV-udstyr til det offentlige

Informationsteknik, leverandører af professionelle AV-løsninger, videoovervågning samt IT-infrastruktur har vundet en aftale med Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI. Det sker efter, at SKI havde den såkaldte aftale SKI 50.70 AV-udstyr i udbud. 

AV-rammeaftalen, der løber i op til fire år, har en vurderet værdi på omkring 300 mio. kr. for hele aftaleperioden og omfatter blandt andet interaktive tavler og projektorer, skærme, videokonferenceudstyr, mikrofoner og andre forskellige AV-løsninger.  

Med godkendelsen som SKI-leverandør positionerer virksomheden sig på det offentlige marked ved - for første gang - at blive valgt som én af tre leverandører af AV-udstyr til den offentlige sektor.   

Millionbeløb i udsigt
Hos selskabet med hovedkontor i Glostrup forventer man, at aftalen vil have en værdi på et stort årligt millionbeløb. Administrerende direktør Fritz Andersen ser frem til, at virksomheden nu også kan løfte det offentlige markedspotentiale:

- Vi har den rigtige muskelkraft og kompetencer til at blive leverandør på en SKI-rammeaftale og er stolte over den blåstempling, som aftalen giver Informationsteknik. Vi ser frem til at bidrage til stærke AV-løsninger til den offentlige sektor. I dag har vi allerede en række store offentlige kunder, som vi samarbejder med indenfor AV og videoovervågning, men vi er opmærksomme på, at vi skal fortælle endnu flere kunder i det offentlige om vores kompetencer inden for professionelle og interaktive AV-udstyr og –løsninger, siger Fritz Andersen. 

Rammeaftalen træder i kraft 1. januar 2018 og indgår i Statens Indkøbsprogram. Aftalen dækker derfor både statslige og kommunale institutioners behov for indkøb af AV-udstyr. Informationsteknik er kommet på aftalen i konsortium med SIS A/S. 

Informationsteknik har hovedkontor i Glostrup og afdelingskontor i Aarhus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078