23948sdkhjf

Robot-register sender opgave til Tommerup Elektronik

Odense Robotics kortlægning af de godt 150 underleverandører til den fynske robotindustri kaster ordrer af sig

Siden etableringen af klyngen Odense Robotics er der kommet ekstra fart på robot- og automationsindustrien på Fyn. Robotindustriens succes forplanter sig i underleverandørlaget over det meste af Fyn.

Omkring 150 virksomheder på Fyn leverer i dag i et eller andet omfang til robot- og automationsklyngen. Odense Robotics har kortlagt de mange underleverandører, og det har givet bonus hos Tommerup Elektronik. Det skriver Fyens.dk.

Førte CNC-ekspert sammen med elektronikfirma
Da Melcnc i Middelfart, som arbejder med automation af CNC-maskiner til industrien,skulle lave en løsning med en robotarm og en CNC-maskine, gik firmaet til leverandør-registret. Denne jagt på en elektroniks styringenhed førte dem sammen med 
Tommerup Elektronik.

- Vi vil gerne findes, og i den sammenhæng er det et rigtig fint værktøj. Det er ikke verdens største ordre for os, men vi håber på, at de får succes med produktet, så de skal bruge endnu mere fra os - og så kan det jo være med til at åbne op for, at vi får flere ordrer fra robotklyngen, siger Tommerup Elektroniks salgschef, René Andreassen, til fyens.dk.

Ifølge Søren Aarhus, forretningsudvikler ved Odense Robotics, har der allerede været 1600 visninger af undersiden hos Odense Robotics.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078