23948sdkhjf

Grundfos i samarbejde med Novozymes

De to virksomheder indgår i et åbent innovationssamarbejde for at finde nye løsninger på verdens vandudfordringer

Nye løsninger på nogle af verdens mest presserende udfordringer hvad angår vand. 

Det er i sigte, når en af lederne inden for avancerede pumpeløsninger, Grundfos, og specialister inden for enzymer og mikroorganismer, Novozymes, indgår i et åbent innovationssamarbejde. 

- Det er en oplagt mulighed for at se, hvad vi kan udrette i samarbejde med Novozymes. Når man tilføjer bioteknologi, til det vi kan inden for eksempelvis digital dosering, kan det meget vel åbne op for nye løsninger i forhold til eksempelvis vandbehandling. Og mens vi styrker vores samarbejde med Novozymes, får vi også mulighed for at få nye input fra hele verden i forhold til vandudfordringerne. Vi har brug for nye partnerskaber for at løse disse store udfordringer, og dette initiativ er endnu et skridt på vejen, siger Lars Enevoldsen, Group Vice President, Technology & Innovation, Grundfos. 

Idéer fra alle online
Partnerskabet udfolder sig på HelloScience.io, som er et online univers lanceret af Novozymes i september 2017, hvor entreprenører, nystartede virksomheder og andre kan etablere forbindelse til erhvervslivet. 

Fire konkrete udfordringer vil blive stillet online og gøre det muligt for alle i HelloScience-fællesskabet at komme med idéer til, hvordan man kan sikre flere mennesker rent vand. Samtidig kan de få sparring, input og hjælp fra både Grundfos og Novozymes. 

De to virksomheder leder efter løsninger, der kan fjerne forurenende kemikalier fra vand og forbedre rensningen af spildevand. Det omfatter bedre filtrering, mindre slam og genindvinding af fosfor, som er et vigtigt næringsstof, fra spildevand.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11