23948sdkhjf

- Vi har haft et fantastisk og helt ekstraordinært godt år

International efterspørgsel sikrer Systematic i Aarhus rekordresultat. Omsætningen runder for første gang en milliard kroner

Rekordresultat i både omsætning, indtjening og nye ordrer hos Systematic i Aarhus i årsregnskabet for 2016/17. Overskuddet før skat lander på hele 375 mio. kr. mod 73 mio. kr. året før.

- Vi har haft et fantastisk og helt ekstraordinært godt år, ikke mindst på grund af kontrakten til den amerikanske hær med vores SitaWare kommando og kontrol produkt. Med en ordre på over en milliard danske kroner sætter den sit præg på årsregnskabet, og da vi samtidig oplever en stigende både national og international interesse for it-løsninger til sundhedsområdet, må vi sige, at resultaterne for året i den grad har oversteget vores forventninger, siger administrerende direktør hos Systematic, Michael Holm.

1,4 ny medarbejder pr dag
- Årets resultat skyldes en række succeser på flere fronter. Vi er nu begyndt at se resultatet af det lange seje træk med at vende forretningen fra at være en ren projektforretning til også at sælge og distribuere egenudviklede softwareprodukter. Ligeledes har international ekspansion været et fokusområde for os, og 62 procent af vores omsætning er nu til udlandet, siger Michael Holm og fortsætter:

- På medarbejdersiden har vi i gennemsnit ansat 1,4 medarbejder pr arbejdsdag i finansåret, således har vi underskrevet 348 nye ansættelseskontrakter i perioden 1. oktober 2016 til 30. september 2017, hvilket bringer det samlede medarbejderantal op på 920.

På sundhedsområdet har året blandt andet budt på salg af sundheds-it  til hospitaler i Norge og Sverige, ligesom Systematic for ganske nyligt indgik en rammeaftale med det skotske sundhedsvæsen om at levere en løsning inden for service logistik -  potentielt til alle landets hospitaler. Derudover er Systematics it-løsninger inden for sundhed i brug på hospitaler i Australien og Finland. 

Også i Danmark kan Systematic fejre succeser. Aktuelt har en tredjedel af landets kommuner købt Systematics elektroniske borgerjournal, ligesom selskabet for nylig afsluttede udrulningen af en ny it-løsning til folke- og skolebiblioteker i landets kommuner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109