23948sdkhjf

MiR styrker direktionen med to profiler

Den hurtigt voksende producent af selvkørende robotter, Mobile Industrial Robots, tiltrækker to markante profiler fra sværvægtere i danske industri

Alt vokser hos ambitiøse Mobile Industrial Robots (MiR) med hovedkvarter i Odense. På blot ét år er medarbejderstaben steget fra 27 til 60 og nu kommer yderligere to markante profiler til: René T. Lydiksen ansættes som CCO, og Søren E. Nielsen som CTO.

René T. Lydiksen kommer med mere end to årtiers erfaringer fra en international karriere med centrale lederstillinger hos Lego, PriceWaterhouseCoopers og Grey Global Group.

Søren E. Nielsen tilfører erfaring fra 10 år hos Siemens og 17 år hos Danfoss, hvor han senest var R&D director.

MiRs grundlægger og hidtidige CTO, Niels Jul Jacobsen, frigøres dermed til som CSO at kunne fokusere yderligere på at sikre stor innovationshøjde i MiRs produktudvikling.

- Vores voldsomme vækst gør, at vi nu har brug for at styrke og udvide direktionen med flere tunge profiler. Vi er stolte af, at MiR kan tiltrække så erfarne kapaciteter fra store danske og internationale virksomheder. René T. Lydiksen har en perfekt baggrund for at optimere vores salgsorganisation til et konkurrencedygtigt hold, der udbygger vores position som global frontløber inden for mobile robotter, siger MiRs CEO, Thomas Visti, og fortsætter:

- Søren E. Nielsen kan sikre høj kvalitet og de certificeringer, som vores kunder har brug for. Vi har et enormt aggressivt road map for produktudvikling, og da Søren E. Nielsen har været med til at designe processerne i Danfoss Business Systems, kan han sikre frugtbart samspil mellem disciplinerne.

Vil fordoble staben - mindst
Globalt har MiR, som blev stiftet for blot fem år siden, oplevet en markant tilgang af nye kunder.

I 2018 er vækstambitionerne fortsat høje. Målet er 200 mio. kr. i omsætning mod cirka 75 mio. kr. i 2017. Det betyder også, at MiR forventer at fordoble sin samlede stab til mindst 100 ansatte i løbet af 2018 samtidig med at hovedkontorets areal udvides.

Selskabets kundeliste tæller blandt andre multinationale virksomheder som Honeywell, Kamstrup, Airbus, Unilever, Adidas, Flex og mange andre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.861