23948sdkhjf

Pia sætter sig i chefstolen hos Eaton

Efter otte år som direktør og sammenlagt 20 år hos Eaton gik den danske direktør Dirk Ibsen før jul på pension.

Hans efterfølger er nu udpeget, og det bliver Pia Bøgh-Jensen, der nu kan kalde sig Country Sales Manager -  i daglig tale direktør.

Pia Bøgh-Jensen vil fremadrettet være ansvarlig for Eatons aktiviteter i Danmark og skal være med til at sikre Eatons udvikling i markedet. 

- Med over 30 år i Danmark har Eaton en lang historie, som førende udbyder af løsninger på tværs af brancher og udmærker sig ved at have kontinuerlig fokus på innovative løsninger, der sikrer kvalitet, performance og bæredygtighed. Jeg ser frem til at være en del af denne udvikling og ser frem til at hjælpe Eaton med at udvide forretningen til nye områder, siger Pia Bøgh-Jensen om sin ansættelse hos Eaton. 

Pia Bøgh Jensen kommer fra NKT Cables A/S, hvor hun gennem de sidste ni år har varetaget flere funktioner, senest som Sales Director, med ansvar for HV-sektoren i de nordiske lande.

Foruden erfaringen fra NKT Cables kommer Pia Bøgh-Jensen med erfaringer fra flere forskellige brancher, blandt andet bilindustrien og offshore-sektoren. 

Hun er uddannet eksportingeniør fra  Ingeniørhøjskolen i København (DTU) og har derudover en MBA fra IME.

Om Eaton

Eatons elektrotekniske gren af koncernen opererer  inden for områderne effektfordeling og strømkredsbeskyttelse,  strømbeskyttelse-backup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078