23948sdkhjf

Har opgivet produktion i Kina - næsten

Siden krisen har høj kvalitet frem billige produkter været rettesnor for T-Rex, som producerer guitar-pedaler

Krisen kan føles fjern. Men den har stadig afgørende betydning for, hvordan man gør tingene hos T-Rex i Vejle. Det skriver Fredericia Dagblad.

Et dyk i salget fik producenten af guitar-pedaler til at lægge kursen om. Kvalitet og innovation blev nøgleordene, mens prisen nu er mindre væsentlig.

Strategien goddag til flere arbejdspladser i Danmark med udvikling og samling af elektronik samlet i Vejle. Dermed sagde man også farvel til produktion i Kina. Næsten da. Kassen, der er omkring guitar-pedalen, bliver stadig fremstillet i Kina.

Handbuilt in Denmark
Det har haft en uventet, positiv konsekvens. ”Handbuilt in Denmark” sælger, så det gør firmet nu et stort nummer ud af at promovere. 

- Vi giver den hele armen med at fortælle, at vores produkter er 100 procent danskproduceret, og derfor trykker vi et dansk flag og lidt tekst om firmaets historie på kasserne, som pedalerne leveres i, og det er de helt vilde med ovre i USA, som er vores største marked, siger Lars Dahl-Jørgensen, medejer og medstifter af firmaet, til Fredericia Dagblad.

Ud over produktionen i Vejle giver T-Rex produktion også opgaver til underleverandører i Kolding, Rask Mølle, Skanderborg med flere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109