23948sdkhjf

Hedehusene-firma med 50 ansatte konkurs

Redningsforsøg er slået fejl for prisbelønnet elektronikskrotfirma

DanWeee Recycling med hovedsæde i Hedehusene og en afdeling i Fredericia er gået konkurs. Sø- og Handelsrettens tog firmaet under konkursbehandling den 30. januar. 

Da det stadig er tidligt i processen er det usikkert, hvad der lå bag konkursen, og hvad der nu sker for firmaet, understreger kurator, advokat ved advokat Anders Hauge Gløde overfor Electronic Supply.

Man er nu i gang med at undersøge forholdene nærmere, tilføjer han. 

Pengene slap op
Ved konkursen var der 50-60 ansatte i firmaet, der bearbejder elektronikskrot. Samtidig tyder det på, at adskillige kreditorer står til at lide et tab. 

Forud for konkursen var foretaget et redningsforsøg, forklarer Anders Hauge Gløde. Men der var kort fortalt ikke tid til at afslutte sagen, inden pengene slap op. 

- Der var mindst en interesseret køber eller investor, men der var samtidig ikke tilstrækkelig tid til at få lukket en aftale sammenholde med likviditeten i selskabet, siger Anders Hauge Gløde. 

Der er stadig muligheder
Selvom det indledende redningsforsøg ikke lykkedes, er der stadig bevågenhed om firmaet. 

- Vi er i dialog med en hel del interesserede, men ved ikke, hvad de præcis er interesseret i. Om det er i driften eller i de enkelte dele, varelager og maskiner. Så, om det kommer op og køre igen, er ikke til at sige, fortæller kurator. 

DanWeee Recycling er tidligere belønnet for sit arbejde med at reducere ressourceforbrug og forurening, idet firmaet vandt vækstskaberkonkurrence EY Entrepreneur Of The Year I 2016 i kategorien Cleantech. 

I senest tilgængelige regnskab, der dækker 2016, havde DanWeee Recycling en bruttofortjeneste på 30,8 mio. kr. og et overskud før skat på 4,4 mio. kr.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125