23948sdkhjf

B&Os topchef vil til bunds i sag om dødsfald

Tidligere ansat vil have anerkendt kræftsygdom som arbejdsskade.

B&Os administrerende direktør Henrik Clausen vil nu se nærmere på den kritik en tidligere medarbejder har rettet mod arbejdsmiljøet i virksomheden og håndteringen af farlige stoffer.

Det skriver dagbladet Holstebro-Struer.

Kritikken af B&O er fremkommet i forbindelse med en retssag, der i øjeblikket kører ved retten i Holstebro. Her har den tidligere medarbejder Garry Vestergaard fra Struer stævnet Ankestyrelsen med krav om, at den lungekræft, som han blev opereret for i 2004, skal anerkendes som en arbejdsskade, da han i sit arbejde på B&O dagligt har været i kontakt med asbest, cadmium, krom og nikkel.

Garry Vestergaard og dennes advokat Karsten Hjorth Larsen har i retten læst op af en liste med navne på kolleger, der er døde, mens de arbejdede på B&O. Angiveligt på grund af arbejdsmiljø og håndteringen af farlige stoffer.

- Det er alvorlige påstande, og vi ser nærmere på det. Naturligvis tager vi den slags alvorligt, siger administrerende direktør Henrik Clausen til avisen.

Garry Vestergaard langer ikke kun ud after B&O, men også efter fagforening og Arbejdstilsynet, som han mener har været temmelig fraværende.

Arbejdsskadestyrelsen og Ankestyrelsen har tidligere konkluderet, at Garry Vestergaards kræftsygdom skyldes rygning.

Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094