23948sdkhjf

Rejsegilde på nyt Vestas-testcenter

Solbeskinnet rejsegilde markerede milepæl for Vestas Manufactoring i Hammel og godt samarbejde på byggepladsen.

21. februar var der rejsegilde for håndværkerne på byggepladsen til et kommende Vestas testcenter i Hammel. Det skriver entreprenøren Gråkjær på sin hjemmeside.

Vestas byggetekniske projektleder, Anton Hansen, holdt en kort tale til de forsamlede medarbejdere og håndværkere. Han takkede for det gode samarbejde med folkene på pladsen, der har gjort, at byggeriet er kommet rigtig langt på kort tid. Derefter serverede Vestas’ kantinepersonale de røde pølser, der traditionelt hører sig til et rejsegilde.

Gråkjær opfører et 1.100 kvadratmeter stort converter-testcenter som tilbygning til de eksisterende test- og produktionsfaciliteter i Hammel, der har cirka 700 medarbejdere i dag. Byggeriet kører helt efter planen, og som Anton Hansen var inde på i sin tale, går det stærkt med byggeriet, der startede op medio november og skal være klar indvendig medio april, hvor Vestas’ underleverandører opstarter montagearbejde. Byggeriet afleveres til bygherre i juni.

Byggeriet opføres i stålspær med paneler på facaden og perforerede trapezplader på taget.  

- Det nye testcenter er vigtigt for Vestas Manufactoring i Hammel, så det er en milepæl for os, at vi snart kan tage testcentret i brug og dermed kan øge vores produktion og introducere nye produkter, fortæller Steen Sandfeld, overordnet projektleder hos Vestas.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203