23948sdkhjf

EET satser på Smart Home-fronten

Danske EET Europarts har indgået leverandøraftale med polsk producent af Smart Home-produkter

EET Europarts vil være Nordens førende distributør af Smart Home-gadgets.

Som et led i den plan har Birkerød-virksomheden indgået en leverandøraftale med polske Fibaro, der producerer såkaldte Smart Home-produkter. Det skriver EET i en pressemeddelelse.

- Vi har et klart mål om at være førende på Smart Home-kategorien. Det vil sige, at vi kan levere produkter, der ikke blot er almindelige gadgets, men derimod er decideret smarte i den forstand, at de kan taler sammen på tværs i et større økosystem som fx Apple HomeKit, Google Assistant og Amazon Alexa, udtaler Allan Friis, der er sales director for EET Retail.

- Et Smart Home-produkt fra EET vil desuden typisk både tilføre komfort og medføre besparelser. Med det udgangspunkt mener vi, at Fibaro passer perfekt ind i vores eksisterende sortiment, og vi glæder os meget til det fremadrettede samarbejde, hvor vi skal udbrede Fibaros produkter på det nordiske marked, siger han.

EET Europarts er en dansk stordistributør inden for lagring, computere, printerdele, lyd og anden elektronik. EET Europarts er en del af EET Group.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078