23948sdkhjf

R&D ændrer struktur

En ny organisationsstruktur skal imødekomme nye markedsbehov.

Et ændret markedsbehov har medvirket til, at R&D nu ændrer struktur, så ingeniørvirksomheden kan stå bedre rustet i forhold til både nuværende og fremtidige udfordringer i markedet. Det oplyser den østjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Med den nye organisationsstruktur vil ingeniørvirksomheden være i stand til at tilbyde komplette løsninger til kunder inden for industrien. Konkret betyder den organisatoriske ændring, at de nuværende afdelinger for Produktudvikling og Produktionsudstyr samles under Engineering & Automation og vil i den kommende tid have fokus på at opjustere kompetencerne inden for automatisering og industri 4.0.

- Et ændret markedsbehov stiller nye krav til os, hvorfor vi har valgt at fokusere vores forretning yderligere. Førhen understøttede vi primært vores kunder med kompetencer i en given periode. Nu oplever vi i stigende grad efterspørgsel på komplette løsninger, som inkluderer alt fra specifikation, konceptarbejde, integration af industri 4.0 til konstruktion og nøglefærdige løsninger. Det stiller større krav til vores udviklingsstyrke. Med den nye struktur kan vi operere inden for et større kompetencefelt og dermed opnå en bedre vidensdeling, siger Thomas Andersen, business unit director for Engineering & Automation.

Kundernes problemstillinger og behov bliver ifølge R&D stadig mere komplekse, hvorfor ingeniørvirksomheden oftere bliver involveret i hele projektets forløb.

- Ved at være indover hele processen har vi bedre mulighed for at sikre den rette projektering, planlægning og eksekvering af projekterne. Vores erfaring og indblik fra andre industrier og brancher gør os i stand til at overføre ny viden, som løfter kundens projekt til et nyt niveau, slutter Thomas Andersen.

Læs mere om: R&D
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081