23948sdkhjf

Eltavle-producent udliciterer produktionen

Vikingegaarden i Vonge har landet en millionordre på sin ProPower Servicestander, der er en selvbetjent stander med måling af forbrug af elektricitet og vand.

Virksomheden har ikke selv haft mulighed for at producere eltavlerne, så det kunne matche efterspørgslen. Derfor har man valgt at flytte produktionen til en virksomhed, der kan.

- Ordrebogen på flere millioner kroner betød, at vi måtte re-evaluere vores produktionstid i forhold til efterspørgslen. Med den fart på efterspørgslen måtte vi kigge på en produktionsvirksomhed, som kunne matche det, og det kan Pro-Automatic, fortæller den administrerende direktør Ulrik Østergaard fra Vikingegaarden.

Vikingegaarden har altså indgået et samarbejde med Pro-Automatic om produktionen af ProPower ServiceStanderen.

Standard eltavler
Vikingegaardens eltavler er et modulopbygget system med standard tavler, der kan tilpasses kundens behov. Det betyder, at den dybe tallerken ikke skal opfindes hver gang.

- Pro-Automatic forstod det med det samme – de forstod, at vi står med et konceptsalg. Vi forstår hinandens måder at drive forretning på. De leverer eltavler som er standardiserede og veldokumenterede helt ned til den mindste detalje – det er meget vigtigt i den her branche, især når det kommer til salg af elektricitet fra en stander som ProPower ServiceStander, siger Ulrik Østergaard.

Det er kun produktionen af ProPower servicestanderen, der fremover skal produceres hos Pro-Automatic.

Vikingegaarden vil fortsat selv producere enheder med tilhørende applikationer til el- og vandmåling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078