23948sdkhjf

Libratone-stifter tager over for Tommy Ahlers

Tommy Andersen bliver ny formand for Regeringens Iværksætterpanel. Dermed erstatter han den nyudnævnte uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers. Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Den nye formand er blandt andet kendt som stifter af højtalervirksomheden Libratone.

- Jeg er glad for udnævnelsen og for den mulighed, Iværksætterpanelet giver os iværksættere og investorer for at komme med bud på, hvordan vi får skabt flere store vækstsucceser i Danmark. Vi arbejder på højtryk med vores næste runde anbefalinger til regeringen, og jeg glæder mig meget til at præsentere arbejdet sammen med de øvrige panelmedlemmer, siger Tommy Andersen.

Han har været en del af Iværksætterpanelet siden dets start i fjor.

- Jeg er rigtigt glad for, at Tommy Andersen har sagt ja til at være ny formand for Iværksætterpanelet. Tommy Andersen har både prøvet at starte og udvikle egen virksomhed, har forstand på fonds- og investeringsdelen, og han har et indgående kendskab til det danske iværksættermiljø, siger erhvervsminister Brian Mikkelsen og fortsætter:

- Samtidig vil jeg gerne sige stor tak til Tommy Ahlers for hans arbejde med at levere anbefalinger til, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for vores iværksættere og vækstvirksomheder i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078