23948sdkhjf

Widex fusionerer med konkurrent

Målet er at skabe en af verdens tre største producenter af høreapparater.

Sivantos og Widex har besluttet sig for at fusionere de to virksomheder. Sammen skaber de en høreapparatproducent med en omsætning på 1,6 mia. euro og mere end 10.000 medarbejdere.

Det er intentionen at fusionere de førende høreapparatvirksomheder Sivantos og Widex for at skabe en af verdens tre førende aktører med en omfattende, flerstrenget salgs- og distributionsplatform i flere end 125 markeder og en samlet omsætning på ca. EUR 1,6 mia.

 Sivantos (det tidligere Siemens Audiology Solutions) ejes i dag af EQT-fondene mens Widex ejes af familierne Tøpholm og Westermann. Sidstnævnte bliver den største individuelle aktionær i det fælles selskab.

De nye hovedkontorer vil blive placeret i Lynge nord for København og Singapore. Bestyrelsen og ledelsen vil blive sammensat med en balanceret repræsentation fra begge virksomheder.

Jan Tøpholm, formand for Widex, siger:

- Vi og Sivantos deler en fælles vision om at give mennesker ubegrænset adgang til en verden af lyd ved at tilbyde høreapparater og kundeservice uden sidestykke. Jeg er overbevist om, at vores medarbejdere, partnere og kunder vil nyde godt af denne fusion, fordi den giver os mulighed for at styrke vores indsats som pionerer inden for innovation, kvalitet, produktion og kundetilfredshed. Desuden vil fusionen udvide vores geografiske dækning og tilbyde spændende karrieremuligheder til vores medarbejdere på tværs af lande og funktioner. Fusionen passer til familiernes værdier og langsigtede målsætninger for Widex, og derfor har vi besluttet at investere betydeligt i at blive langsigtede ejere.

Fusionen er betinget af myndighedsgodkendelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078