23948sdkhjf

100 danske opfindelser til møde med erhvervslivet

100 nye opfindelser præsenteres for 500 forskere og en lang række virksomheder og investorer fra ind- og udland
Første skridt, fra genial opfindelse til storsælgende produkt på verdensmarkedet, bliver måske taget på næste tirsdag, når DI afholder Danish IP Fair i Industriens Hus.

Her viser danske universiteter og universitetshospitaler de bedste af deres nye ideer frem for omverdenen.

Og erfaringen viser, at der god chance for, at nogle af de næsten 100 nye opfindelser finder sammen med investorer fra store danske og globale virksomheder.

De nye ideer og teknologier vist frem og præsenteres for op mod 500 deltagende gæster herunder forskere og en lang række virksomheder og investorer fra ind- og udland.

Et eksempel på et succesrigt stævnemøde mellem opfinder og investor fra sidste år er DTU-lektor og opfinder Torben Lenau, som har fundet på en kanyle, der efterligner myggens snabel, og som er smartere og mindre frygtindgydende end stålkanyler.

På Danish IP Fair mødte han medicovirksomheden Convatech, og sammen arbejder de nu på at videreudvikle konkurrenten til stålkanylen.

Det er anden gang, at Danish IP Fair finder sted og arrangementet åbnes af erhvervsminister Brian Mikkelsen, formanden for Danske Universiteter, rektor Anders Bjarklev, DTU, og viceadm. direktør Kim Graugaard, DI.

Danish IP Fair afholdes tirsdag den 29. maj, kl. 10.30 i Industriens Hus på H.C. Andersens Boulevard i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156