23948sdkhjf

GPV øjner nyt opkøb

EMS-koncernen melder sig igen klar til at åbne tegnebogen ovenpå overtagelsen af elektronikproducenten BHE

GPV med industrikonglomeratet Schouw & Co. i ryggen melder sig parat til at skyde endnu flere penge i udvidelse og udvikling af EMS-koncernen. 

I starten af sidste år opkøbte koncernen elektronikproducenten BHE i Horsens. Nu har man endnu et opkøb i tankerne. 

- I dag er vi også tilstede i Asien, Nordeuropa og Amerika, og vi ser potentiale i også at være tilstede i Centraleuropa. Derfor overvejer vi et opkøb af et selskab med eksisterende produktion og en kundeportefølje. Economy of scale er afgørende for en EMS-leverandør, og det er også tilfældet for os, når vi overvejer potentialet i Centraleuropa, siger GPVs administrerende direktør Bo Lybæk i en nyhed på firmaets hjemmeside. 

Nye ejere har sat fuld fart på investeringerne
BHE har allerede sat sit præg på GPVs resultatet. I EMS-koncernens nyligt fremlagte regnskab for første kvartal 2018 fremgik det, at BHE påvirkede omsætningen i positivt retning og kompenserede for lavere aktivitetsniveau ved enkelte kunder. 

Købet af BHE, som ifølge GPV-ejeren Schouw & Co. lød på 42 millioner, var en af efterhånden mange investeringer, EMS-koncernen har foretaget som del af en vækststrategi. 

En ny fabrik i Mexico samt opgraderinger af maskineri og produktionslinjer i Danmark og Thailand kan også nævnes på listen over investeringer siden Schouw & Co.-koncernen købte GPV i 2016.

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095