23948sdkhjf

Danske dronevirksomheder gør sig til overfor sikringsbranchen

Det nationale industrinetværk for dronevirksomheder, UAS Denmark, deltager på sikringsmessen i Fredericia. Målet er at indfri droners store potentiale på security-området

UAS Denmark bliver et af de spændende bekendtskaber, når der er premiere på Danish Security Fair, Danmarks nye fagmesse for sikringsbranchen, sidst i august i Fredericias Messe C. 

- Vi er med på Danish Security Fair, fordi droner allerede spiller en rolle inden for security, og potentialet for fremtiden er virkelig stort, siger Søren Land, forretningsudvikler i UAS Denmark, det nationale industrinetværk for dronevirksomheder, -operatører og interessenter med base på HCA Airport ved Odense. 

- I vores nationale klynge af dronevirksomheder har vi flere aktører, som arbejder inden for security, og vi mener absolut, at droneteknologien kan være med til at udvikle security-branchen markant, tilføjer han. 

Inspektion er et af de områder, hvor dronerne vil markere sig tydeligt de kommende år, mener Søren Land.

- Droner er eksempelvis fantastiske til inspektion af store, indhegnede arealer. De kan både tjekke selve hegnet og observere, om der er personer, som ikke skal være på området. Sådanne effektive sikkerhedstjek kan de foretage både med almindelige kameraer og termiske kameraer, fortæller Søren Land.

Danish Security Fair bliver afholdt den 29. - 30. august 2018 i Messe C i Fredericia.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08