23948sdkhjf

Sensorfirma fisker direktør hos NKT Photonics

Michael Stanley Pedersen er ny administrerende direktør i FaunaPhotonics.

Firmaet med base i København arbejder med digitalisering af insektovervågning ved hjælp af ny sensorteknologi. Det oplever man udenlandsk kapitalinteresse omkring.

- Gennem kommercielle og tekniske samarbejder med ledende internationale virksomheder er FaunaPhotonics nu klar til de næste nye store skridt. Med min baggrund i at vækste og udvikle teknologitunge virksomheder ser jeg frem til opgaven med at få FaunaPhotonics bygget op til at blive en succesfuld kommerciel global spiller, siger Michael Stanley Pedersen. 

Satser på internationalt samarbejde
Omdrejningspunkter for FaunaPhotonics er digitalisering af insektovervågning med ny sensorteknologi. Forventningen er, at den nyudviklede tilgang til overvågning af insekter vil føre til forbedringer af insektskadedyrskontrol, reduktion i brugen af insekticider og en mere bæredygtig fødevareproduktion.

FaunaPhotonics forventer at arbejde tæt sammen med internationale virksomheder inden for præcisionslandbrug for at udbrede konceptet globalt.

Fortid hos NKT Photonics
Den nye topmand kommer fra en ledende stilling i NKT Photonics, hvor han var ansat som vice president Sales & Marketing (2011-2018). Før da var han Chief Development Officer i Vestergaard Frandsen (2006-2011) i Schweiz, en danskejet virksomhed, der er ledende inden for produkter til malariakontrol.

Michael har kendskab til både laserteknologi, insekter og kemi. Han har arbejdet inden for en bred vifte af forretningsområder med centrale stillinger i både den tekniske og kommercielle del af organisationer. Desuden har han en Executive MBA fra Copenhagen Business School og en PhD i Fysik og en MSc i Kemi fra DTU.

Han tiltrådte stillingen den 1. juni 2018. 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125