23948sdkhjf

Radarproducent investerer i at undgå produktionsstop

Weibel Scientific følger op på flere års satsning på insourcing med digital logistikløsning

De seneste mange år har Weibel Scientific insourcet alle dele af produktionen og udviklingen. Nu har radarproducenten i Allerød, der er bedst kendt for sine radarer til ballistiske målinger og tracking af rumfartøjer og satellitter, investerer en digitale logistikløsning Smart Factory Logistics. 

Formålet er dels at optimere og sikre en stabil produktion af Weibels produkter og undgå varemangel på deres C-parts, dels at aflaste virksomhedens cirka 110 medarbejdere med et digitalt vareordresystem.

For en virksomhed som Weibel, der er godt i gang med at omstille sig til en digital og automatiseret fremtid, hvor produktionsstop grundet varemangel ikke må ske, er det en oplagt løsning, lyder det fra Marc Olsen, som er salgsansvarlig hos Bossard, der har leveret herligheden.

Sparer hunderedevis af timer 
Foreløbige beregninger viser, at Weibel allerede nu sparer op mod 400 timer om året, fordi man undgår varemangel og produktionsstop.

- Vi har oplevet en markant forbedring siden implementeringen af systemet. Vi undgår produktionsstop og ved med sikkerhed, at varerne bliver bestilt i tide og er på lager, og det giver os en mere stabil produktion, siger Stine Maria Ibing, Supply Chain Manager hos Weibel Scientific.

- Kigger vi frem, så kan vi formentlig spare endnu mere tid i fremtiden, efterhånden som vi løbende tilpasser systemet til vores brugere, men det afhænger også af, hvordan vores produktion udvikler sig, tilføjer hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064