23948sdkhjf

Thisted-virksomhed har fået det hele vendt på hovedet

Fem måneders intensivt vækstprogram har styrket producent af elektronisk stophane

Efter længere tid på markedet kom stifterne Mona Lisa og Thorkild Jensen fra Thisted helt i tvivl om der overhovedet var belæg for deres produktidé til intelligent vandovervågning. Men efter en tur i væktsprogrammet Scale-Up Denmark med nye kommercielle øjne på virksomheden er det hele vendt til en støt stigende kurve.

Med stort fokus på at kommercialisere deres virksomhed, skabe øget synlighed blandt kunderne, og sikre sig en større bid af markedet, er de i rivende udvikling.

Fakta: Vandvagt
- Virksomheden blev stiftet i 1999 og har hjemme i Thisted.

- Bag Vandvagt står Torkild Møller Jensen, direktør og indehaver samt Mona Lisa Jensen.

- Vandvagten er en elektronisk stophane, som lukker for vandet ved alt overflødigt vandforbrug. Den kan installeres på fx brugsvand, fjernvarme og centralvarme.

- Printplader til "vandvagterne" produceres hos CIM Printtronic i Struer

Scale-Up Denmark har til formål at give virksomheder med potentiale til hurtigere vækst end den, man ellers organisk kunne opnå, endnu mere fart på gennem et acceleratorforløb. 

Har prøvet så meget andet
De seneste fem måneder har Vandvagt så været gennem møllen i Next Step Challenge, der driver Scale-Up Denmark centeret for Energieffektiv Teknologi. 
Nu skal der eksekveres:

- Igennem årene har vi prøvet en del, både i form af konsulenter og ansættelser af medarbejdere. Men vi er ikke nået til den helt rigtige løsning for Vandvagt. Next Step Challenge programmet kan andet og mere end de gængse tilbud. Her får vi rådgivning skræddersyet til lige præcis vores virksomhed, og der bliver fra dag et udfordret og sat fokus på vores behov, siger direktør og indehaver Thorkild Møller Jensen.

Vandvagt har gennem Next Step Challenge Center for Energieffektiv Teknologi fået tilknyttet et advisory board med erfarne branchefolk: Hans Henrik Knudsen, der er VP i KMD samt Peter Elvekjær fra Grundfos og Kristian Livijn fra SE Energy & Climate er sammen medvirkende til at skærpe virksomhedens profil og fokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158