23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

TechPeople styrker salgsteamet, mens Blue Ocean Robotics henter et par erfarne herrer.

Blue Ocean Robotics
Robotudvikleren i Odense har hentet en projektleder og en robotudvikler. 

Martin Pedersen har fået titel af project manager hos Blue Ocean Robotics, hvor han som del af projektudviklingsafdelingen får ansvar for at udvikle projekter i regi af RoBi-X partnerskaber.   

I jobbet vil han trække på erfaringer med projektledelse fra Novo Nordisk og Gibotech. 

Blue Ocean Robotics har også sagt goddag til robotudvikler Polychronis Kondaxakis, der arbejder med udvikling af næste generation af mobile robotter i RoBi-X partnerskaberne. 

Polychronis Kondaxakis har mere end 15 års erfaring fra arbejde med robotter, både fra industrien og forskningsverdenen. Han har en bachelorgrad i “Robotics and Automated Manufacture” fra University of Sussex, en kandidatgrad I “Automation and Control” fra Newcastle University samt en Ph.D. i Cybernetics fra University of Reading. 

TechPeople
TechPeoples styrker salgsteam et med Lars Thorborg. Han har seneste være ved svenske Eworks danske afdeling. Inden da var han softwareudvikler og account manager inden for embeddede løsninger. 

Lars Thorborg er uddannet svagstrømsingeniør og startede sin karriere som softwareudvikler i høreapparat-verdenen ved Himsa, hvor vi udviklede en fælles platform for høreklinikker og høreapparatproducenter, beregne. 

- Derfra gik jeg over i den embeddede verden til et job som account manager i Nohau med ansvar for udviklingsværktøjer til embedded udvikling, compilere, debuggere og den slags. Så skiftede jeg over til konsulentsalg og senest har jeg haft ansvaret for rekruttering af it-konsulenter. Dengang handlede det om at finde kvalificerede konsulenter. Nu handler det om kontakt til kunderne, og det synes jeg er super spændende, siger det nyeste medlem af TechPeoples salgsteam.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078