23948sdkhjf

Philips på opkøb i Danmark

Elektronikgiganten har overtaget den danske producent af anæstesiapparater og andet operationstilbehør, Dameca.
Dameca øger Philips’ portefølje inden for anæstesirelateret klinisk beslutningssupport. Philips udbyder i øjeblikket anæstesiapparater i udvalgte lande gennem Dixtal Medical, som Philips købte i 2008.

- Overtagelsen af Dameca understreger Philips’ vækststrategi og ambition om at udvide vores tilbud inden for anæstesibehandling ved at forene vores styrker inden for patientmonitorering, behandling og klinisk informatik, siger Steve Rusckowski, CEO for Philips Healthcare.

- Damecas anæstesiapparater er et vigtigt supplement til vores aktuelle operationsportefølje og vil gøre os i stand til at tilbyde en integreret løsning, som vil forenkle det kliniske arbejdsflow, forbedre vores kunders bundlinje og hjælpe med at give bedre patientbehandling, fortsætter han.

Dameca blev grundlagt i 1947. Virksomheden har hovedkvarter i København og er en privatejet virksomhed med cirka 70 medarbejdere. Damecas aktuelle produktsortiment omfatter anæstesiapparater, sengestuepaneler, søjle- og brosystemer, flowmålere, patientsug og andet tilbehør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093